Tuesday, August 15, 2006

I'M GONNA LOOSE YOU - ( The Classic)

The sweet is dream,
I dream with you
You're my sunshine when
Troubles make me blue
I'am so alone know that you go
I didn't mean to hurt you
You come back where you belong
* Yes I know I know I'm
Gonna loose you
But my shoes keep
Running back to you
"Cause they know, there
Never be another
There will never be
Another you
Still I go, that same on
Play and
Where we walk together,
Kiss the night away
Only a fool good let you
Go…,
My world is so empty,
Come back I miss you so
Repeat * twice

30 comments:

Anonymous said...

Been looking some info about the song. Thanks for the hints.

I made some correction about the lyric here
-------------------------
The sweetest dreams I've dreamed with you
You're my sunshine when troubles made me blue
I'am so alone now that you're gone
I didn't mean to hurt you, come back where you belong

Yes I know I know I'm gonna loose you
But my shoes keep running back to you
Cause they know, there'll never be another
There will never be another you
(Baby baby baby.. how I love you(?))
completely lost here

Still I go, that same old way
where we walk together and kiss the night away
Only a fool could let you go
My world is so empty, come back I miss you so

----------------

cheers

pipitpadi said...

Thank u so much for ur revise.

i love this song,
but i just familiar with this :

"Yes I know I know I'm gonna loose you
But my shoes keep running back to you"

So i didn't know well completely

So thank U very much, Whoever U are

Anonymous said...

Hello there! i love this song very much and if you can tell me who was the singer of this song it will be a lot help for me to find this song in the net!!!

Clayton said...

Hi. Thakns for the lycrics but i've been searchin for this song for a very long tym.Please tell me the name of the singer.

lalieur said...

j'aime bien the classic....

merci pour le lyric...

pipitpadi said...

je vous en prie :)

Anonymous said...

Please...
please... kasih tau donk dimana saya bisa dapat mp3 atau video lagu ini!
Saya gak pernah nemu!
kalo ada yg punya, bagi-bagi dong!!
please...please

pipitpadi said...

saya juga nggak nemu mp3 dan vidionya di internet dulu ada mp3nya sayang di PC kampus... dilacak ke sana juga udah nggak ada..... sayang sekali ya lagunya asyik... masih terngiang musiknya...

Anonymous said...

HEI....
barusan saya dapat loh mp3nya
saya juga dah download!
mo tau g?

pipitpadi said...

mau sekali...
mana?
kok selalu anonymous???

kirim sini download di mana? penasaran nih

Anonymous said...

he...he...
iya ne, aku gak punya nama selain anonymous!
coba aja di:
http://www.esnips.com/doc/5d9bf9ed-8dd4-4b5f-8275-164efd5755f3/Im-Gonna-Loose-You
pasti langsung bisa denger!
trus kalo mo download, masuk aja ke http://www.esnipsdownload.110mb.com/
trus copy kan 'http://www.esnips.com/doc/5d9bf9ed-8dd4-4b5f-8275-164efd5755f3/Im-Gonna-Loose-You' ke tempat yg tersedia, then klik 'Get Download Link', trus ikuti aja keterangan dibawahnya!
good luck...

pipitpadi said...

cited from anonymous juga.....katanya anonymous itu jika diislamkan artinya hamba Allah....

hmmmm kok downloadnya nggak bisa ya.... kenapa nih....????
bantuan dunk......

lagunya indah sekali..... thank sekali.....tapi bantuin lagi ya... Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee

Anonymous said...

gw jg gak bs download nih.. ada link yg lain? Thanx

Anonymous said...

Qw bisa downloadnya thanks sobat dah lama qw cari nie lagu thanks bangget yach............

Dianz said...

Qw bisa downloadnya thanks sobat dah lama qw cari nie lagu thanks bangget yach............

amelia said...

makasih liriknya, lagu ini enak banget deh.

amelia said...

makasih liriknya, lagu ini enak banget deh.

Anonymous said...

ada koq link lain free mp3 di 4shared.com/memory of the year-the classics-i'm gonna loose you.
selamat download ya ;)
a very nice song

pipitpadi said...

kenapa linknya tidak bisa.... adakah filenya boleh minta filenya nggak??? tolong kirim please... ilove this song so much...

Anonymous said...

on you tube-"the classics-i'm gonna lose you"

Anonymous said...

you tube-"the classics-i"m gonna lose you"

Anonymous said...

mo dikirim kemana? atau coba dulu search di 4shared. ada beberapa link disana buat lagu ini.

Anonymous said...

ini ku uploadin lagi

http://www.indowebster.com/The_Classic_Im_Gonna_Loose_You__1.html

by Aragon81 IDWS

Dian said...

Kesukaanku nih, ada yang bisa ngasih chord nya nggak, minta linknya dong, please.

me and my mind..... said...

halo semuanya, ini lagu ksukaanku juga nih, dari kecil suka dengerin ini gara2 mama suka stel radio australia dulu...aku coba cari chordnya...kalo ada saran email aku aja gpp di adinugraha_vet@yahoo.com..enjoy it...
GCDG
The sweetest dreams I've dreamed with you
BCAD
You're my sunshine when troubles made me blue
GCDG
I'am so alone now that you're gone
BCAD
I didn't mean to hurt you, come back where you belong

GC
Yes I know I know I'm gonna loose you
DG
But my shoes keep running back to you
GC
Cause they know, there'll never be another
DC
There will never be another you
BEm
(Baby baby baby.. how I love you)

GCDG
Still I go, that same old way
BCAD
where we walk together and kiss the night away
GCDG
Only a fool could let you go
BCAD
My world is so empty, come back I miss you so

putra celebes said...

Ada yang bisa terjemahin gak ke dalam bhasa indonesia baku,,, pleasee..

Biar pesen dari lagu ini bisa sampai.aku jg suka bngt ma lagu ini.

pipitpadi said...

putra celebes.... suka kah lagu ini??? saya juga sangat suka lagu ini... terjemahan baku tidak ada, tapi jika saya terjemahkan sendiri mau kah?

pipitpadi said...

putra celebes.... suka kah lagu ini??? saya juga sangat suka lagu ini... terjemahan baku tidak ada, tapi jika saya terjemahkan sendiri mau kah?

putra celebes said...

Sory baru balas,
Bolelah terjemahin
Tar sy kira2 aja indo baku-nya.
Tanks buanget yah,,,

Oh iya kalau ada yang bisa terjemahin ke indonesia baku,,, mohon di share ya.. makasi,,

putra celebes said...

Sory baru balas,
Bolelah terjemahin
Tar sy kira2 aja indo baku-nya.
Tanks buanget yah,,,

Oh iya kalau ada yang bisa terjemahin ke indonesia baku,,, mohon di share ya.. makasi,,